Mily Technologies, kompanija koja nudi softverske proizvode i usluge za optimizaciju procesa dostave, početkom aprila je zvanično otvorila predstavništvo u Nemačkoj, sa sedištem u Minhenu. Njihova platforma je namenjena kompanijama koje u sklopu svog poslovanja rade dostavu i svakodnevno se suočavaju sa mnogobrojnim logističkim izazovima. Napredni analitički alati pomažu korisnicima da otkriju nepravilnosti, analiziraju performanse i donose efikasne odluke u poslednjoj milji.

Nemačka predstavlja jedno od najrazvijenih evropskih tržišta kada je u pitanju dostava. S obzirom na konstantan rast broja pošiljaka i ulaganje u inovacije na tržištu dostave, jasno je da postoji potreba za rešenjem poput analitičke platforme koju nudi Mily Technologies. Osnivači startapa Mily Technologies Aleksandar Buha i Miloš Zlatković govore o značaju širenju poslovanja na EU tržište, kao i o daljim planovima za razvoj.

– Otvaranje kompanije u Nemačkoj predstavlja novo poglavlje za Mily Technologies. Uvereni smo da je ovo dobar strateški potez koji će nam omogućiti da lakše dođemo do klijenata širom Evrope i pomognemo im da zablistaju u poslednjoj milji – kaže Miloš Zlatković.

Pred ovim mladim startapom je mnogo rada i izazova, ali, kako navode, sve ih motiviše čjinjenica da stvaraju nešto što će omogućiti izuzetno iskustvo dostave ljudima širom sveta.

Mily Technologies trenutno uspešno sarađuje sa nekoliko kompanija, među kojima su D Express iz Srbije i X Express iz Bosne i Hercegovine. Iako relativno novi na tržištu, u prvoj godini poslovanja su obradili više od 20 miliona pošiljaka.


Pogledajte sledeći članak

Podeli sa prijateljima